Eventkoordinering & invitationer til skræddersyede presseevents

Med PR Connects eventkoordinering får du et event som skaber hype omkring dit brand, hvor du får mulighed for at fortælle om dit produkt i øjenhøjde og skabe vigtige kontakter. Lad PR Connect planlægge og eksekvere et presseevent for din nyeste kollektion, lancering af et produkt, eller for at sætte fokus på din butik.

Eventkoordinering fra idé til afvikling

Hos PR Connect tager vi hånd om al eventkoordinering, lige fra udarbejdelse af gæstelister, afsendelse af kreative invitationer, til booking af lokaler. Vi udarbejder forskellige idéer til eventet, og i fællesskab med dig udvælger vi den rette. Når rammerne er aftalt, sørger vi for at organisere og koordinere eventet fra start til slut. På dine vegne producerer og udsender vi invitationer til de relevante stylister, journalister og influencers, som matcher dit brand.

Læg planlægningen af dit presseevent i vores hænder

Til presseeventet arrangerer vi både mad og drikke samt goodiebags. Vi producerer pressemateriale til eventet, og laver efterfølgende opfølgning på arrangementet. PR Connect skaber det ideelle presseevent ud fra dine ønsker og behov.

Skal vi hjælpe dig med at skabe et unikt event for dit brand?

Hos PR Connect hjælper vi dig med at udforme et presseevent der skaber hype omkring dit brand, og som øger din brand awareness i branchen. Vi skaber en øget interesse og engagement, og hjælper dig med at opbygge og øge tilliden til dit brand med vores stærke kompetencer i digital og klassisk PR. Med vores eventkoordinering og -eksekvering får du mulighed for at skabe vigtige kontakter og øge din presseomtale.

Når du kombinerer flere af vores ydelser, kan vi skabe en endnu mere målrettet strategi for dit brand, og den positive effekt af den samlede indsats øges markant. Se om der er andre af vores ydelser, som er interessante for dit brand, og lad os høre fra dig – så giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

Er du nysgerrig på vores priser? Lad os kontakte dig