Tekstforfatning & udsendelse af
pressemeddelelser til din målgruppe

Dit brand er unikt, og det er historien også som omgiver det. Det er netop denne historie vi gerne vil fortælle til modtagerne, når vi laver pressemeddelelser med dit brand i fokus. Ved at inddrage læserne i din unikke historie, vækkes interessen hos din målgruppe, det skaber engagement, og endeligt hjælper det til at styrke tilliden til dit brand.

Hvad er tekstforfatning af en pressemeddelelse?

En pressemeddelelse er en artikel, der fortæller en historie om dit brand og er relevant for dine kunder. Det kunne for eksempel være, at din virksomhed har et socialøkonomisk fokus, at din virksomhed lancerer en særkollektion, eller at du producerer unikke økologiske produkter. Alle virksomheder har en unik historie at fortælle. 

For at engagere dine modtagere, er det vigtigt at indholdet er både skarpt, interessant og ikke mindst målrettet til din målgruppe. Vi udarbejder indholdet på baggrund af en samtale med dig om din virksomhed og identificerer den rette vinkel på historien.

Med de stærke skriftlige kompetencer, som vi huser hos PR Connect, får du let adgang til unikke fortællinger på både dansk og engelsk.

Hvad får du ud af udsendelse af pressemeddelelser til din målgruppe?

Lader du PR Connect varetage denne opgave, sørger vi for hele processen - det vil sige, at vi tager hånd om både research af målgruppen, tekstforfatningen og udsendelsen af pressemeddelelsen. Vi sender den til nøje udvalgte modtagere, der er relevante for dit brand, og med vores tætte relationer til pressen udvælger vi i fællesskab de rette journalister, stylister og magasiner.

Skal vi hjælpe dig med at skabe engagerende pressemeddelelser?

Hos PR Connect hjælper vi dig med at få den unikke historie om dit brand ud til relevante målgrupper. Vi skaber en øget interesse og engagement, og hjælper dig med at opbygge og øge tilliden til dit brand med vores stærke kompetencer i digital og klassisk PR. Et samarbejde med PR Connect forbedrer din kundefastholdelse og lader dig nå ud til potentielle kunder.

Er du nysgerrig på vores priser? Lad os kontakte dig